Az árfigyelő bekapcsolásához adja meg nevét és e-mail címét:
Név:

E-mail cím:

Minimum értesítési szint:
Ft

Eladok

Eladná használt autóját?

Honlapunk új szolgáltatással bővült, mostantól egyszerűen és gyorsan ajánlatot kérhet a CarNet Cégcsoport összes márkakereskedésétől egyszerre. Nincs más dolga, csak töltse ki az alábbi űrlapot, adja meg személyes adatait, illetve a szükséges információkat járművéről, majd a regisztráció után márkakereskedéseink ajánlatot adhatnak Önnek. Amennyiben bármely kereskedésünk ajánlata elnyeri a tetszését, úgy a személyes kapcsolatfelvétel után a telephelyünkön elvégzünk egy állapotfelmérést, amely ismeretében végleges ajánlatot adunk gépjárművére.

Az állapotfelmérés, amennyiben elfogadja az ajánlatunkat díjmentes, amennyiben úgy dönt, hogy inkább mégsem az adott kereskedésünknek adja el autóját, úgy egy egyszeri költsége van, amely jelenleg bruttó 10.000 Ft. Az így megkapott állapotfelmérés később a leendő vevője számára is értékes lesz!

Amennyiben úgy dönt, hogy nem fogadja el ajánlatunkat, a feltöltött adatok alapján oldalunkon díjmentesen meghirdetheti gépjárművét. A jármű hirdetése 21 napig él, amennyiben időközben eladásra kerül, úgy hirdetését törölheti rendszerünkből, vagy 21 nap után meghosszabbíthatja azt. A meg nem hosszabbított hirdetések 21 nap után automatikusan törlődnek rendszerünkből. A regisztrációkor megadott felhasználónévvel és jelszóval Ön bármikor be tud lépni az adminisztrációs felületre, ahol személyes adatain kívül gépjárműve adatait is szerkesztheti, kezelheti.

A regisztrációkor megadott adatai (Név, email cím, telefonszám), mint kapcsolati adatok, a hirdetésének publikálása során megjelennek a gépjármű adatlapján. Kérjük az ÁSZF-et figyelmesen olvassa el, mert annak elfogadása nélkül nem tudja érvényesíteni regisztrációját!
Tovább

1. lépés: Adja meg személyes adatait!

Vezetéknév:

Keresztnév:


Telefonszám:

Email:

Regisztrációhoz

Jelszó:

Jelszó megerősítése:

Tovább

2. lépés: Adja meg gépjárműve adatait!

A legördülő menüben egyszerre több tétel is kijelölhető

Márka

Modell

Üzemanyag

Kivitel

Kívánt ár:

Évjárat:

Teljesítmény (kW):

Hengerűrtartalom (cm3):

Futott km:

Sebességváltó:

Klíma

Ajtók száma

Szállítható személyek száma:

Állapot

Hajtás:

Szín:

Csomagtartó:

Okmány:

Henger-elrendezés:

Kárpít szín

Saját tömeg:

Össztömeg:

Tovább Vissza

3. lépés: Válassza ki a jármű felszereltségét!

Műszaki felszereltség:

Kényelmi felszereltség:

Biztonsági felszereltség:

HiFi és multimédia:

Tovább Vissza

4. lépés: Képek feltöltése, adatok összesítése

Összesített adatok:

Elérhetőségek

Név:
Telefonszám:
E-mail cím:Gépjármű adatok:

Márka:
Modell:
Kívánt ár:
Évjárat:
Hengerűrtartalom:
Állapot:
Futott km:


Vissza