Az árfigyelő bekapcsolásához adja meg nevét és e-mail címét:
Név:

E-mail cím:

Minimum értesítési szint:
Ft

  • 2020.03.12.
  • Fiat

Bemutatták az új Fiat 500-ast

A Fiat 500 harmadik generációja minden ízében vadonatúj: több férőhelyet, fejlettebb technológiát és új stílust kínál, változatlanul Cinquecento. A hatótávolság: akár 320 km a WLTP ciklus szerint és alapfelszerelés a 85 kW-os gyorstöltő.

Ezzel a töltővel rendkívül rövid idő alatt feltölthető az akkumulátor: mindössze 5 perc elegendő például ahhoz, hogy megtegyünk 50 kilométert – azaz többet, mint a felhasználók napi szükséglete.

A gyorstöltő 35 perc alatt 80 százalékra tölti az akkumulátort.

Az új 500 az FCA csoport első olyan járműve, amelyet az új UConnect 5 infotainment rendszerrel: a jövő felhasználói számára tervezett, csatlakoztatott platformmal szereltek fel.

A teljességgel új ügyfélélmény megvalósítása érdekében kifejlesztett rendszer a könnyen használható, rendkívül testre szabható Android Automotive operációs rendszert alkalmazza a 10,25 colos, nagyfelbontású érintőképernyőn.

Az autó hat centiméterrel szélesebb és hattal hosszabb lett, a tengelytáv 2 cm-rel nőtt, míg a kerekek nagyobbak, és a sarkakba messzebb kitolták őket. Ez még erőteljesebb karakterrel és fokozott kényelemmel vértezi fel a modellt, noha a teljes hosszúság 4 méter alatt maradt.

A „La Prima” bevezető kiadása májustól már rendelhető.

Az elektomos 500-as bevezető kiadása, a „La Prima” elnevezésű kabrió modell, egyedi stílussal, exkluzív részletekkel várja a vásárlóit. A La Prima háromféle színben lesz rendelhető: a földet idéző Mineral Grey (metál), a tengert megtestesítő Ocean Green (gyöngyház), és Celestial Blue (háromrétegű kék), amely az ég színét szimbolizálja. A bevezető kivitel emellett teljes LED-es fényszórókat, szintetikus bőr kárpitozást, 17 colos keréktárcsákat, valamint krómozott oldalsó kereteket kínál.