Az árfigyelő bekapcsolásához adja meg nevét és e-mail címét:
Név:

E-mail cím:

Minimum értesítési szint:
Ft

  • 2020.05.17.
  • Citroën

Új Citroën Ë-Jumpy

A Citroën, amely 90 éve meghatározó szereplője a haszongépjármű-gyártás történetének, most bemutatja tisztán elektromos kompakt furgonját, az új Citroën ë-Jumpyt. A C5 Aircross SUV Hybrid és Ami változatai után a márka még szélesebb körben folytatja „elektromos offenzíváját”, melynek keretében 2020 folyamán 6 új elektromos modellel jelenik meg a piacon.

A Citroën, amely meghatározó szereplője a haszongépjármű-gyártás történetének, most bemutatja tisztán elektromos kompakt furgonját, az új Citroën ë-Jumpyt.

A C5 Aircross SUV Hybrid és Ami változatai után a márka még szélesebb körben folytatja „elektromos offenzíváját”, melynek keretében 2020 folyamán 6 új elektromos modellel jelenik meg a piacon.

Az új ë-Jumpy az „Inspired by pro” névre hallgató stratégiába illeszkedik, mely a céges ügyfelek elvárásainak megfelelő személyre szabott megoldásokat kínál mind a termékek, mind a hálózati szolgáltatások (pl. a „La Manufacture” koncepció bevezetése) vonatkozásában.

A Jumpy tisztán elektromos változata a céges ügyfelek számára a városokon belül (ahol szigorúbb behajtási feltételek érvényesek), és – az utazások többségéhez elegendő hatótáv révén – vidéki környezetben is konkrét közlekedési megoldást nyújt. Segítségével minden vállalkozó másképp végezheti üzleti tevékenységét, és az energetikai átállásból is kiveheti a részét.

A Jumpy népszerű jellemzőit változatlanul megőrző újdonság új dimenziókkal bővíti a kényelem fogalmát, és még nyugodtabb használatot biztosít:

  • Teljes lelki nyugalom a legtöbb vállalkozó napi szükségleteit kielégítő hatótáv és a kétféle választható akkumulátor jóvoltából: - 230 km (WLTP) hatótáv 50 kWh-os akkumulátor esetén - 330 km (WLTP) hatótáv 75 kWh-os akkumulátor
  • Kényelem: vibráció- és zajmentes működés, nesztelenül suhanó jármű
  • Az elektromos üzemmód biztosította élvezetes vezetés
  • Stresszmentes használat: szabad behajtás a korlátozott forgalmú (alacsony kibocsátású) zónákba
  • A hagyományos változatával megegyező hasznos terhelhetőség
  • Alacsony fenntartási költség

Az új ë-Jumpy 2020 második felétől kezdődően érkezik a kereskedésekbe (Magyarországon 2021-től várható).

A modellt az év végén a Jumper, jövőre pedig a Berlingo Furgon tisztán elektromos változatának bemutatkozása követi eleinte a nyugat-európai piacokon. Így 2021-től a hatékony belső égésű motorokkal szerelt hagyományos változatok mellett a Citroën valamennyi haszongépjárműve rendelkezik majd elektromos változattal is.